Ana içeriğe atla

csgo-skins.com


cs go * oyunu için kutu açma ve skin elde etme sitesi . bu site üzerinden kazanılan skinleri satabilir ya da steam inventory'e gönderebilirsiniz. 
öncelikle steamınızda cs go olması gerekmektedir.
sonra siteye girdiğinizde steam profil isminizin sonuna csgo-skins.com eklediğiniz taktirde günlük 1 tane bedava kutu açma hakkı veriyor. 
sonra sağ üstteki + tuşuna basıp promo code kısmına dourden yazınca 0.45 dolar daha kazanıyorsunuz. 

promo code : sbaskan


SİTEYE GİRMEK İÇİN TIKLAYIN



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WTFSkins ile Para Yatırmadan Skin Çekmek

- https://www.wtfskins.net   | 0.50$  | Kod: SERKOO Listeye yeni eklenen sitemizle devam edelim. Siteye yazının başında vermiş olduğum bağlantıdan giriş yapın. Daha sonra yukarıdaki  Free  bölümüne gidin. Açılan sayfadaki üst kutucuktaki boşluğa ( serkoo )  kodunu girin ve onaylayın. 0.40$ kazandınız hayırlı olsun. Henüz bitmedi. Aynı sayfanın altında bulunan Twitter ile bağlan butonuna tıklayın. Böylece 0.10$ daha kazanmış oldunuz. Yani toplamda 0.50$ elde ettiniz. İtemi çekmek için site WTFSkins profilinize girin ve Steam takas linkinizi ayarlayın. Ardından, market bölümünden paranızın yettiği kadar skini seçin ve sağdan “Purchase” diyin. Böylece eşyayı almış olduk ancak henüz envanterimize çekmedik. Bunu yapmak için de Withdraw bölümüne girin, aldığınız şey orada gözükecektir. İtemi seçip onaylayın ve takas isteği birkaç dakika içinde gelecektir. Aşağı çektiğim skini de bırakayım, ben hırsıma yenik düşüp biraz oynadığım için ancak 0.30$ lik bir şey çekebildim.